Samhällsengagemang med Press Kogyo

Samhällsengagemang

För oss på Press Kogyo är det självklart och viktigt att ha ett engagemang som bidrar till trygghet för både människor och verksamheter. Vår ambition är att stödja och engagera oss i frågor som berör många i samhället. Vårt samhällsengagemang ska förena, oavsett om det är en insats vi själva driver eller om vi gör det i samarbete med andra. Våra medel ska användas på ett sätt och i sammanhang där de gör skillnad!
För Press Kogyo har det alltid varit viktigt att ge tillbaka till samhället. Detta gör vi genom att engagera oss, bland annat genom sponsring. Vår förhoppning är att det ska leda till ett bättre samhälle och samtidigt skapa nya mötesplatser som stärker relationer.
Ett tryggare samhälle är basen i allt det vi gör. Press Kogyo prioriterar gärna barn och ungdomar när vi tar beslut kring vilka insatser vi vill stå bakom. Till vår hjälp har vi identifierat följande områden under 2016.

  • Ett rikt och tillgängligt kultur- och idrottsliv
  • Motverka brott, droger och skadegörelse
  • Ökad trygghet i skolan
  • Bidra till att hjälpa människor i nöd, såväl nationellt som internationellt.

Vi bidrar också aktivt till att sprida kunskap, bland annat genom stöd till ett antal program på universitet, både lokalt som nationellt.

Press Kogyos riktlinjer

– Vår vision om engagerat samhällsansvar kommer aldrig att inskränka vår sponsring till endast en förening eller en idrott. Istället vill vi genom spridning och rättvis fördelning av våra bidrag nå fler delar av samhället.
– Insatsen från oss ska följa Press Kogyos värderingar kring etik, moral, rättvisa, värderingar och respekt. Stor hänsyn tas också kring miljöinsatser. Vi tar aktivt avstånd ifrån alla former av rasism och diskriminering!
– Att bygga något tar tid, detta är något vi tar fasta vid och satsar gärna därför på långsiktiga relationer.

 

_DSC0008

Craftstadens IBK dam 2016/2017

Vi vill lyfta damidrotten som alltid har fått stå tillbaka för vassa armbågar.

SONY DSC

Ett gott skratt förlänger livet!

När Oskarshamns Teatersällskap spelar teater är det inte långt till ett gott skratt. En verksamhet med fokus på barn och ungdomar är såklart givet att vi på Press Kogyo stolt sponsrar.

_DSC0054

Nedslag hos vårt största sponsringsuppdrag 2016/ 2017

Ibland vill vi på Press Kogyo bara säkerställa att allt fungerar som det ska.

IK Oskarshamn

Nytt avtal i hamn 2016!

Två mycket stolta representanter för Press Kogyo Sweden och IK Oskarshamn blickar framåt mot ytterligare ett par års partnerskap, dessutom ett guldskimrande sådant.

7

Press Kogyo delar ut årets Integrationspris på Oskarsgalan 2017!

Press Kogyo Sweden jobbar långsiktigt på flera plan, ökad integration är ett av dem och vi är extra stolta att under Oskarsgalan 2017 stå bakom Årets Integrationspris. Vi har sagt det förut men det tål att sägas igen och igen, människor som hjälper medmänniskor ska uppmärksammas och hyllas.

IMG_0136 (2)

Press Kogyo stöttar Säkra Varje Unge 2016, och 2017…

Stiftelsen FTS Säkra Varje Unge är en icke-vinstdrivande organisation. Syftet är att förhindra sexuella övergrepp på barn och gromning genom förebyggande arbete och gratis utbildningar för alla vuxna, barn och ungdomar i hela Sverige.

loggan-2011

Stolt samarbetspartner till Oskarshamns SK och Happy Mil 2016

Klubbar med hjärta brinner vi på Press Kogyo lite extra för. Ett bra exempel på detta är Oskarshamns SK. Ett stort engagemang i samhället och en verksamhet som satsar på våra barn och ungdomar. Då blir vi glada…

Rugby

Vi gillar Krösa 2017

Varje år går giganternas kamp av stapeln här i Oskarshamn, den mellan högstadieskolorna. Vi pratar skolrugbyn och Press Kogyo är numera stolt sponsor till Krösa rugby, kämpa!!!

DSC_0652

Vi hänger med Oskarshamns SK 2017

Vi på Press Kogyo vill gärna hitta stabila samarbetspartners inom sponsring. De som har ett brinnande intresse för våra barn och ungdomar i vått och torrt. Därför är vi såklart superglada över att ha fått skriva på nytt avtal över hela 2017. Det kommer hända massa roligt under året och vi på Press Kogyo kommer […]