Press Kogyo öppnar nomineringen för 2019 års integrationspris

Inför Oskarsgalan den 6 april 2019

Press Kogyo Sweden jobbar långsiktigt på flera plan, ökad integration är ett av dem och vi är extra stolta att under Oskarsgalan 2019 stå bakom årets integrationspris. Vi har sagt det förut men det tål att sägas igen och igen, människor som hjälper medmänniskor ska uppmärksammas och hyllas.

Respekt för individen är vårt ledord. Allas lika värde oavsett bakgrund, hudfärg, etnicitet eller religion är en självklarhet. Vi är stolta över vår arbetsplats med över 20 nationaliteter och det gruppen tillsammans uträttar varje dag. Vårt lag jobbar dagligen med gemensamma mål som samtliga behöver den största byggstenen av dem alla, respekt för individen!

Främja samarbete och bidra till möten över gränser

För oss på Press Kogyo Sweden är huvudsyftet med priskategorin att tillvarata de nyanländas kompetens för att skapa arbetskraft i det svenska samhället. För att kunna bli nominerad till Årets integrationspris ska företaget, organisationen, föreningen eller personen aktivt arbeta med att integrera människor. Insatser som vi nu vill uppmärksamma skapar i förlängningen arbetskraft till bland annat industrin i vår region. Mångfald är för oss så givet. Det handlar om individer med starkt engagemang oavsett ålder kön eller bakgrund. När resultatet av lyckad integration kommer samhället till nytta på flera plan har vi lyckats med vår grundtanke bakom integrationspriset, tillsammans så växer vi!

Känner du någon som kan passa?

Vi på Press Kogyo Sweden behöver din hjälp. Vi vill veta vem och varför du nominerar just din kandidat. Skicka till oss på info@presskogyo.se senast den 1 februari 2019. Därefter kommer en jury att gå igenom kandidaterna, besöka och intervjua de kandidater som återstår för att granska resultat och varaktighet av integrationen.

Välkommen med din nominering!

 

Oskarsgalan_glow_gold_datum_NY