Rasmus Olheden ny VD på Press Kogyo Sweden AB

Den 1 april tillträdde Rasmus Olheden tjänsten som ny VD efter Shunsuke Takagi på Press Kogyo Sweden AB. – Känslan är att jag erbjöds möjligheten tack vara min insyn i bolaget och vår verksamhet sedan många år. Som tidigare CFO, med ansvar för bolagets ekonomi bland annat, känner jag mig väl förberedd. Det är en […]

Den 1 april tillträdde Rasmus Olheden tjänsten som ny VD efter Shunsuke Takagi på Press Kogyo Sweden AB.

– Känslan är att jag erbjöds möjligheten tack vara min insyn i bolaget och vår verksamhet sedan många år. Som tidigare CFO, med ansvar för bolagets ekonomi bland annat, känner jag mig väl förberedd. Det är en spännande uppgift som nu ligger framför mig och att ha fått förtroendet känns hedrande. Press Kogyo Sweden är ett stabilt företag med mycket att bygga vidare på vilket skapar en bra grund för att fortsätta utveckla bolaget i rätt riktning. Det är mycket spännande på gång, både internt som externt. Vi vill fortsätta vara i framkant genom effektiviseringar och med mycket hänsyn till klimat och vår miljö. Det här kommer att bli en mycket intressant resa, både för mig, våra anställda och bolaget i sin helhet.

Rasmus, VD