Samhällsengagemang med Press Kogyo

Samhällsengagemang

För oss på Press Kogyo är det självklart och viktigt att ha ett engagemang som bidrar till trygghet för både människor och verksamheter. Vår ambition är att stödja och engagera oss i frågor som berör många i samhället. Vårt samhällsengagemang ska förena, oavsett om det är en insats vi själva driver eller om vi gör det i samarbete med andra. Våra medel ska användas på ett sätt och i sammanhang där de gör skillnad!
För Press Kogyo har det alltid varit viktigt att ge tillbaka till samhället. Detta gör vi genom att engagera oss, bland annat genom sponsring. Vår förhoppning är att det ska leda till ett bättre samhälle och samtidigt skapa nya mötesplatser som stärker relationer.
Ett tryggare samhälle är basen i allt det vi gör. Press Kogyo prioriterar gärna barn och ungdomar när vi tar beslut kring vilka insatser vi vill stå bakom. Till vår hjälp har vi identifierat följande områden.

  • Ett rikt och tillgängligt kultur- och idrottsliv
  • Motverka brott, droger och skadegörelse
  • Ökad trygghet i skolan
  • Bidra till att hjälpa människor i nöd, såväl nationellt som internationellt.

Hållbarhetsrapport

Ladda hem Hållbarhetsrapport 2023 i PDF

Vi bidrar också aktivt till att sprida kunskap, bland annat genom stöd till ett antal program på universitet, både lokalt som nationellt.

Press Kogyos riktlinjer

– Vår vision om engagerat samhällsansvar kommer aldrig att inskränka vår sponsring till endast en förening eller en idrott. Istället vill vi genom spridning och rättvis fördelning av våra bidrag nå fler delar av samhället.
– Insatsen från oss ska följa Press Kogyos värderingar kring etik, moral, rättvisa, värderingar och respekt. Stor hänsyn tas också kring miljöinsatser. Vi tar aktivt avstånd ifrån alla former av rasism och diskriminering!
– Att bygga något tar tid, detta är något vi tar fasta vid och satsar gärna därför på långsiktiga relationer.

 

Craftstadens IBK dam

Vi vill lyfta damidrotten som alltid har fått stå tillbaka för vassa armbågar.

Dags att avslöja vinnaren av Press Kogyos Integrationspris 2018..

Magnus Franzen, regionchef, Lernia Bemanning

De nominerade är…

Vi på Press Kogyo är återigen överväldigade av det gensvar vårt Integrationspris får. Nedan finner ni de vi valt ut till att bli finalisterna för vårt Integrationspris 2018 tillsammans med urklipp från de nomineringar som inkommit.

En framtid tillsammans med Teknikcollege

En framtida plattform för rekrytering.

Ett gott skratt förlänger livet!

När Oskarshamns Teatersällskap spelar teater är det inte långt till ett gott skratt. En verksamhet med fokus på barn och ungdomar är såklart givet att vi på Press Kogyo stolt sponsrar.

Gott gäng involverade i Språngbrädan

Vi har under ett par år nu samarbetat tillsammans med några företag och Kristinebergsskolan.

Miljöbilarna rullar på våra vägar

Laddningsstolparna är installerade och vi är stolta över vår miljöpolicy.

När barnen kallar ställer vi upp!

Därför är vi lite extra stolta över att nu kunnat leverera reflexarmband till barnens trafikskolelektioner. Hoppas de kommer till användning!  

Nedslag hos vårt största sponsringsuppdrag

Ibland vill vi på Press Kogyo bara säkerställa att allt fungerar som det ska.

Nytt avtal i hamn

Två mycket stolta representanter för Press Kogyo Sweden och IK Oskarshamn blickar framåt mot ytterligare ett par års partnerskap, dessutom ett guldskimrande sådant.

Press Kogyo delar ut årets Integrationspris på Oskarsgalan!

Press Kogyo Sweden jobbar långsiktigt på flera plan, ökad integration är ett av dem och vi är extra stolta att under Oskarsgalan 2017 stå bakom Årets Integrationspris. Vi har sagt det förut men det tål att sägas igen och igen, människor som hjälper medmänniskor ska uppmärksammas och hyllas.

Press Kogyo inleder samarbete med Tekniksprånget

Ingenjörspraktik på ett framgångsrikt verkstadsföretag? Det kan bli verklighet för just dig!

Press Kogyo nominerar….(trumvirvel)

Press Kogyo är överväldigade över gensvaret på vårt integrationspris under årets Oskarsgala. Tack så rackarns mycket alla ni som har tagit er tid till att skriva alla dessa vackra ord, ni bevisar för oss att vår kategori är efterlängtad och välbehövd. Tillsammans gör vi världen lite, lite vackrare.

Press Kogyo och Oskarshamns AIK fortsätter samarbeta

Att vi på Press Kogyo har ett brinnande intresse för vårt lokala föreningsliv är ingen hemlighet.

Press Kogyo stöttar Säkra Varje Unge

Stiftelsen FTS Säkra Varje Unge är en icke-vinstdrivande organisation. Syftet är att förhindra sexuella övergrepp på barn och gromning genom förebyggande arbete och gratis utbildningar för alla vuxna, barn och ungdomar i hela Sverige.

Spelades det bättre boll på Gunnar Nordahls tid?

Det är frågan det? För när 500 barn under en lördag inför över 1000 jublande åskådare bjöd upp till fotbollsdans blev det en glädjens dag, såklart var vi på Press med och hjälpte till med det vi kan!

Stolt samarbetspartner till Oskarshamns SK och Happy Mil

Klubbar med hjärta brinner vi på Press Kogyo lite extra för. Ett bra exempel på detta är Oskarshamns SK. Ett stort engagemang i samhället och en verksamhet som satsar på våra barn och ungdomar. Då blir vi glada…

Stolt sponsor!!!

Grattis Oskarshamns BordTennisKlubb!

Tack för två års fadderverksamhet, Kristinebergsskolan 9B. Lycka till med livet!

Två härliga år har vi haft tillsammans och vi från Press Kogyo är tacksamma för att vi har fått lära känna er! Lycka till med era fortsatta studier, vart ni än hamnar!

Vi gillar Krösa

Varje år går giganternas kamp av stapeln här i Oskarshamn, den mellan högstadieskolorna. Vi pratar skolrugbyn och Press Kogyo är numera stolt sponsor till Krösa rugby, kämpa!!!

Vi hänger med Oskarshamns SK

Vi på Press Kogyo vill gärna hitta stabila samarbetspartners inom sponsring. De som har ett brinnande intresse för våra barn och ungdomar i vått och torrt. Därför är vi såklart superglada över att ha fått skriva på nytt avtal över hela 2017. Det kommer hända massa roligt under året och vi på Press Kogyo kommer […]

Why high?

Prisad vinnare gör oss så stolta!