Ett gott skratt förlänger livet!

När Oskarshamns Teatersällskap spelar teater är det inte långt till ett gott skratt. En verksamhet med fokus på barn och ungdomar är såklart givet att vi på Press Kogyo stolt sponsrar.

Kvällen är fortfarande ljus när vi hälsar på i teatersällskapets lokaler. Redan utanför hörs musik och glada skratt, stoj och stim. På plats förbereds kvällens upptåg, föreställningen ”Jakten på den försvunna födelsedagstårtan”, ska repeteras återigen. Det börjar nämligen närma sig skarpt läge, på Sveriges Nationaldag är det tänkt att premiären ska gå av stapeln. Överallt syns färgglad dekor och hemmasnickrade detaljer, allt ett bevis på en förening fylld av eldsjälar och fantastisk uppfinningsrikedom.
– Så är det verkligen, förklarar Hanna Brorson från Teatersällskapet. Vi snickrar, pysslar, syr och tråcklar för att få ihop allt. Det är ju så när man är en liten förening, man får anpassa sig till säcken man har helt enkelt. Därför är varje krona välkommen och den hjälp vi får från er på Press Kogyo är jätteviktig för oss såklart!

Barn och ungdomar kommer alltid att vara prioriterade
– Vi på Press Kogyo har en vision inför framtiden, de som ska vara med och bygga vårt land ska få de absolut bästa förutsättningarna som finns för att lyckas med detta. Handlar de förutsättningarna om att kunna få spela handboll, orientera, brodera eller spela teater så ska vi vara där och försöka hjälpa till. Vi jobbar hela tiden efter devisen ”för generationer som komma skall” i det vi gör internt, detta budskap sprider vi nu också externt, berättar HR-chef, Niclas Olsson. Att få äran att gå in och hjälpa Oskarshamns Teatersällskap och deras verksamhet är riktigt positivt för oss som företag!